Vuosikokous ja suunnitelmia

May 13, 2016

Yhdistyksen vuosikokous on pidetty ja edellinen aktiivinen vuosi 2015 on hyväksytysti takana.

Tulevan vuoden suunnitelmista ja tavoitteista mainittakoon mm.

"Opa Opa kyläjuhlat" Faces festivaaleilla 7. elokuuta Fiskarsissa, stipendi toiminnan aloittaminen,
huomioida kaikki matkailuun ja Kyprokseen liittyvät tapahtumat, ylläpitää ja lisätä yhteyksiä Kyprokselle

sekä yhteistyökumppaneihin ja jäsenmäärän lisääminen.
Ennen kokousta hallituksella oli ilo tavata Suomen Kyproksen uusi suurlähettiläs Timo Heino. Keskusteluissa tuli esille erilaiset yhteistyömahdollisuudet ja niiden kehittäminen.

Teuvo Tikkanen (vas.) ja suurlähettiläs Timo Heino.

Vuosikokuksessa valittiin kunniajäseneksi pitkäaikainen puheenjohtajamme Marjukka Niinioja.

Vielä kerran onnittelut.

Uusi hallitus (vas.) Teuvo Tikkanen, sihteeri Anne-May MacPhee, puheenjohtaja Antsu Vuorinen, varapuheenjohtaja Satumari Tinell, varajäsen Maria Constantinou ja Liisa Kylmälä. Kuvasta puuttuu varajäsen Risto Lilja.