Muistoja...2014

May 2, 2015

Suomen Rauhanturvaajaliitto järjesti muistelumatkan Kyprokselle 2014 keväällä. Siihen osallistui suuri määrä rauhanturvaajia vaimoineen.
Kuvassa joukko on järjestäytyneenä kaikille niin tutussa ja suuren määrän muistoja sisältävässä paikassa Kykko Campin sisällä. Kyproksella on kaikille näille rauhanturvaajille erityinen paikka heidän sydämmissään.

"Tämä paikka on suomalaiselle sotilaalle pyhä paikka", totesi eräs rauhanturvaaja-veteraani.

 

Järvenpäälänen Markku Valkama poseeraa suunnittelemansa suomalaisten rauhanturvaajien muistomerkin luona Kyproksella. Upea muistomerkki sijaitsee Suomen Pataljoonan entisen esikunnan alueella Kykko-Campissa Nikosian läheisyydessä. Alue on lentokentälle menevän tien varrella. Muistomerkin pystytti YKSP 27 ja se vihittiin juhlallisesti 21.10. 1977. Pataljoonassa oli aina eri alojen ammattimiehiä, myös rakennusmiehiä, joten tällainenkin projekti toteutui helposti.

 

 

Please reload

Web-Avrio blogi:

Vuosikokous 2019

May 14, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

May 14, 2019

January 17, 2018

November 27, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Suomi-Kypros Yhdistys ry.

© 2019 by Antsu. Proudly created with Wix.com

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page