top of page
Search
  • Antsu

Valokuvakilpailun 2020 tulokset

Kilpailun tuomaristo, suurlähettiläs Georgios Zodiatis, Nasia Gavrielides-Klemetti ja Päivi Vuorinen on nyt valinnut voittajat. Palkintoja on lahjoittanut Suomi-Kypros yhdistys ry, Kyproksen tasavallan Suomen suurlähetystö, Cyprus Deputy Ministry of Tourism ja Gavrielides Foods.

Palkintoina tuotteita ja pienet matkalahjakortit Wizzair lentoihin.

Voittajille on ilmoitettu ja he tulevat saamaan palkintonsa postitse. Kaikki kilpailuun osallistuneet tulevat saamaan Matka 2021 messuliput ja meze-lounaan siellä. Vielä erikseen kiitokset kaikille osallistujille. Better Times Are Here.

Tässä kilpailun tulokset: 1. Erkki Raskinen

Kuva "koulumatkalla" Nikosia v.1971.

Olin rauhanturvaajana saarella ja kuvasin paljon paikallista elämää.

Tuomariston kommentti: "Upea kuva ja käsinkosketeltava tunnelma. Jään todella pohtimaan, miksi pojalla on sormi suussa ja mitä tyttö haluaa sanoa hänelle koskettamalla häntä." "Pala historiaa, onkohan kuvassa sisarukset?"


2. Andreas Limnatitis

Kuva: "therockofmyself"

Everytime I went to Aphrodite's Rock something vibrated inside me. A calling? A home full sensation? I don't know but viewing the sunset every single Sunday there was magnificent.


Tuomariston kommentti: "Kaunis kuva ja pysäyttävä tunnelma." "Seesteinen tunnelma ja mielen maisema"


3. Anitta Neophytou

”Limassol, my hometown”

Kuva on otettu Limassolissa v. 2011. Samana vuonna muutin Suomeen, joten kyseinen kuva muistuttaa kaikesta eletystä elämästä siellä.


Tuomariston kommentti: "Todella kaunis kuva kauniine väreineen ja kaukaa siintävine laivoineen. Pilvet kehystävät voimallisesti. Tämä puhuttelee minua todennäköisesti, koska kuva näyttää juuri minunkin Kyprokseltani." "Aurinko ja meri, aina osa Kyproksen taikaa."

201 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page