top of page
Search
  • Antsu

Joulu Kyproksella, se on kokemus.

Juhlat alkavat 26. marraskuuta jatkuen tammikuun puoliväliin.


Monet kohteet ympäri maailmaa väittävät järjestävänsä parhaat joulujuhlat, mutta mikään

lomakohde ei tarjoa Kyproksen saaren kaltaisia joulukyliä.

Joulun maagisessa hengessä järjestetään räätälöityjä elämyksiä ja opastettuja kierroksia, erilaisia tapahtumia, katuesityksiä, sekä esitellään perinteisiä tapoja. Tällä kaudella luomme joulumuistoja, jotka säilyvät mielessä koko elämän!

Viime vuonna matkailuministeriö lanseerasi Troodos vuorten sydämeen ensimmäiset joulukylät, jotka tarjoavat vierailijoille runsaasti maalauksellisia maisemia perinteisissä kylissä, raitista ilmaa ja henkeäsalpaavia maisemia.

Tänä vuonna joulukylät ulottuvat lännestä itään. Niinpä Agros, Deryneia, Fikardou, Κalavasos, Kalopanagiotis, Kyperounta ja Polis Chrysochous pukeutuvat hienoimpiin

juhla-asuihin levittäen joulutunnelmaa.

Tule kokemaan joulun tuoksut, maut ja tunnelma seitsemässä ainutlaatuisessa Kyproksen kylässä!

Näe joulupukin nousevan veneeseen Polisissa, valmista oma zesto krasi (lämmintä viiniä) Agrosissa, tutustu kuumien milopittejen (omenapiirakoiden) salaisuuksiin ja tuoksuihin Kyperountassa, seuraa joulukulkuetta ja laula melodisia hymnejä Kalopanagiotisissa, pyöräile ja opi valmistamaan jouluruokia Kalavasosissa, leivo omaa leipää ja keksejä paikallisten kanssa Deryneiassa, pukeudu keskiajan tyyliin ja opi tuntemaan Fikardoun upea menneisyys.

Voit tutustua kyproslaiseen joulutunnelmaan mukana olevien kyliemme sydämessä järjestetyillä kävelykierroksilla, oppia näin tuntemaan niiden historiaa, perinteitä, paikallisia käsitöitä ja aitoja herkkuja.

Joulukyliemme läheisyydessä pääset tutustumaan tämän kauniin saaren luonnonrikkauksiin, sen lumoaviin luontopolkuihin, paikallisiin kasvilajeihin ja henkeäsalpaaviin maagisiin maisemiin!

Tietenkään mikään joulujuhla ei ole täydellinen ilman perinteitä! Joulukylissämme hemmottelet itseäsi paikallisten ravintoloiden ja hotellien herkullisilla lomamenuilla, joissa kaikissa on mukana kyproslaista vieraanvaraisuutta sekä muita yllätyksiä! Eikä siinä vielä kaikki! Yli 300 tutustumisen arvoista työpajaa, perinteisiä käsitöitä, paikallista gastronomiaa sekä paljon muuta johon voit myös tutustua!

Katso video ja lue lisää nettisivuiltamme: tässä linkki


167 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page