top of page
Search
  • Antsu

Tapahtumia ja arvonta.


Lapsimessut 2019 alkaa tällä viikolla ja Kyproksen matkailutoimisto on messuilla mukana. Tule tutustumaan erilaisiin perheloma mahdollisuuksiin kauniilla Kyproksen saarella. Asiantunteva henkilöstö kertoo erilaisista paikoista, puistoista, retkistä, ruuasta sekä nähtävyyksistä osastolla 6n60 Visit Cyprus. Yhdistyksemme järjesti pienen kilpailun Facebook-sivullamme ja arvoimme postausta tykänneiden kesken 5kpl pääsylippuja Lapsimessuille. Voittajat ovat: Kristiina Lempiäinen, Irma Saari, Seppo Pajari, Kirsi Salmi ja Mika Andersson. Voittajille on lähetetty liput sähköisesti. Facebook- sivumme sai myös 500 tykkääjää täyteen ja Gavrielides Foods lahjakorin voitti Anne Bergström. Myös hänelle on ilmoitettu voitosta.


25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page