Search
  • Antsu

Kreikkalaisen musiikin ilta 26.5. Lahdessa


Kreikassa suuri 70–luvun iskelmä- ja popmusiikin idoli Dakis (Vrasidas Charalabidis) saapuu Lahteen toukokuussa. Dakiksen lauluihin rakastuttiin Kreikassa jo vuosikymmeniä sitten ja suuri rakkaus on säilynyt tähän päivään asti. Hänen äänensä on edelleen tunnettu monissa euroopan maissa. Monipuolinen Kreikan musiikin ilta Lahdessa sisältää melodisia kappaleita, myös tuttuja rakkauslauluja. Kreikan lisäksi tämä Demis Roussoksen serkku on viiden kielen taitaja ja saattaa puhua sekä laulaa myös englannin, ranskan, italian tai arabian kielisiä kappaleita. Kesän kynnyksellä järjestettävässä konsertissa hänen omista kappaleistaan ehkä tunnetuimmat ovat ”Tosa kalokairia” ja ”Afto to kalokairi”, joiden kauniit sanat ja romanttiset, kesäiset sävelet herättävät unohtumattomia mielikuvia ja ainutkertaisia tunnelmia alkuaan tunnettujen kreikkalaisten elokuvien tunnussävelinä. Näiden ikivihreiden klassikoiden ainutlaatuista tulkitsijaa, Dakista, kuulemme nyt ensimmäistä kertaa livenä Suomessa. Illassa hänen lisäkseen upeat laulajat Elena Pervena ja Panos Dervos (koskettimet). Το Ελληνικο Parti Μας 26.5.2018 klo.19:00 – 22:00. Lahden Kulttuurikeskus, Loviisankatu 8, lähellä Matkakeskusta.

Liput 50 euroa. Paikkavaraukset vain ennakkotilauksella 045-2655528 tai sähköpostilla gamilisgeorgios@gmail.com. Tervetuloa mukaan!


48 views

Suomi-Kypros Yhdistys ry.

© 2020 by Antsu. Proudly created with Wix.com

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page