Search
  • Antsu

Matkamessut 2018


Yhdistyksemme suurin vuosittainen ponnistus on auttaa Matkamessuilla 18 - 21.1.2018, löydät meidät jälleen Kyproksen ja Cyprus Tourism Organisation (CTO), osastolta 6d70. Olemme kertomassa, neuvomassa, auttamassa ja vastaamassa Kyprosta koskeviin matkailu kysymyksiin ja tottakai myös puhumassa omista kokemuksistamme. Osastolla voit osallistua CTO:n järjestämään kilpailuun, jossa on mukava palkinto. Voit myös maistella Gavrielides Foodsin halloumi-juustoa ja todeta sen maukkauden. Lauantaina osastolla esiintyy myös Duo Sirtaki klo.12:00, 13:30,15:00,16:00,17:00, bouzoukit soi ja laulu raikaa, Opa, Opa, Ώπα Ώπα!!!!

Klikkaa tätä linkkiä ja katso video

Nähdään messuilla.

Tervetuloa, välkommen, welcome, καλώς ορίσατε!


72 views0 comments

Suomi-Kypros Yhdistys ry.

© 2020 by Antsu. Proudly created with Wix.com

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page