Search
  • Antsu

Kypros-juhla 2017


Suomi-Kypros yhdistys järjesti jouluisen juhlan, kyläjuhlien tyyliin! Finnish-Cypriot association arranged an xmas event with all things Cypriot, village party style! Event was opened by the Ambassador of Cyprus in Finland mr. Evangelos Savva. Hyvää ruokaa, juomaa, musiikkia, ohjelmaa, keskustelua ja ennen kaikkea kyproslaista tunnelmaa,

Opa, Opa, Ώπα Ώπα!!!! Paikalla oli runsaasti uusia ja vanhoja Kyproksen ystäviä. Oli todella mukavaa nähdä myös nuoria opiskelijoita tutustumassa yhdistyksemme toimintaan. Keskustellaan tulevista tapahtumista sekä suunnitelmista oli mukaansatempaavaa. Erityiskiitos Kimmolle ja hänen bouzoukille, ne soundit loivat oikean tunnelman. Klikkaamalla kuvaa, näet videon. Click the picture for a video.

Snacks are provided by E.Gavrielides Oy.


82 views0 comments

Suomi-Kypros Yhdistys ry.

© 2020 by Antsu. Proudly created with Wix.com

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page