top of page
Search
  • Antsu

Autetaan Jounia!


Hei, onkos yhdistyksessämme ketään jo 90-luvun alun Paphoksen alueen aktiivia, joka mahdollisesti muistaisi tai tunnistaisi kuvassa olevan kauppiaan? Oltiin tosiaan 80/90-luvun taitteessa lomalla, ja käytiin aina hänen kaupassaan.

Vilkkaana poikasena lähdin yhtäkkiä juokseen tien yli tuttuun kauppaan ja jäin auton alle, jota ajoi ruotsalainen matkaopas.

Tämä kauppias löi kaupan kiinni, otti oman auton ja lähdettiin röntgeniin, onneksi selvittiin säikähdyksellä ja nirhaumilla/mustelmilla. Osoite ja nimi on joutunut hukkaan, laitettiin joskus Suomesta joulukorttia menemään.

Ystävällisin terveisin.

Jouni Hilakivi

Voit laittaa mahdolliset tiedot esim. yhdistyksemme facebook-sivun kautta yksityisviestinä, tai tämän nettisivun yhteyskaavakkeella.


39 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page