top of page
Search
  • Tyyne Hietanen

Kokousmatka Kyprokselle


Finnairin lento Pafokseen tiistaina 21.4.2015 aamulla kuudelta. Mukana koneessa oli viisi ystäväpariskuntaa, joiden kanssa me, siis minä ja mieheni, suuntasimme kohti Limassolia. Meistä miehet kuuluvat Old Tablers-järjestöön ja naiset Tangent-järjestöön, ja näiden molempien järjestöjen kansainvälisten kattojärjestöjen vuosikokous pidettiin Limassolissa lauantaina 25.4.2015. Koska miesten järjestön uusi presidentti Makarios Charalambides on kyproslainen, oli Kypros tämän vuoden kokousmaa. Osallistujia kokouksiin saapui ympäri maailmaa parisen sataa.

Tästä syystä myös me olimme matkalla tuohon pieneen Välimeren saarivaltioon.

Lento alkoi mukavissa tunnelmissa, kun kapteeni toivotti matkustajat tervetulleiksi ja onnitteli samalla miestäni 50-vuotissyntymäpäivän vuoksi. Koneessa yllätimme mieheni vielä uudelleen ystävämme leipomalla syntymäpäiväkakulla. Tuloiltana kokoonnuimme hotellimme italialaiseen ravintolaan ja mukavan illan kruunasi suklainen syntymäpäiväkakku, jonka ravintola seurueellemme tarjosi.

Vuorossa oli pari päivää laiskottelua ennen kokousviikonloppua – ihanaa. Sääennuste oli ennakkoon häilyväinen; paistaako vai sataako – onko lämmintä vai kylmää? No, saimme nauttia sekä vesisateesta ukkosineen että auringonpaisteesta. Ensimmäiset kolme päivää oli viileää, sitten sää lämpeni mukavasti jo bikinikeliksi. Sadesää oli hyvä syy matkata yhtenä päivänä paikallisbussilla keskustan ulkopuolelle My Mall ostoskeskukseen. Käytimme muutenkin paikallisbussia paljon, sillä kulkeminen keskustaan oli sekä helppoa että edullista ja sesongin ulkopuolella linja-autoissa oli joka kerta runsaasi vapaita istumapaikkoja.

Näkymä Mediterranean Beach Hotelin parvekkeelta merelle.

Lauantaina 25.4. aamulla jännitti. Edessä oli naisten maailmanjärjestön TCI:n ensimmäinen vuosikokous ja itselläni tehtävänä esitellä Tangent Club Suomi Finland, joka haki nyt järjestön täysjäsenyyttä. Onneksi minulla oli mukana hyvä kannustusjoukko ja ihan hyvinhän se puhe sitten meni, vaikka unohdinkin tulostaa oman pp-esitykseni käsikirjoituksen.

TCI-hallitus 2014-2015

Lauantai-iltana oli perinteinen gaalaillallinen, jonka alkumaljat nautittiin St Raphael Resort hotellin pihamaalla.

Muutama päivä kokouksen jälkeen lepäilyä auringon alla ja sitten oli paluu jälleen arkeen melko viileään Suomen kevääseen.

Kevätterkuin Tyyne Hietanen

(TCSF IRO 2015-2016 & TCI board member 2015-2016)


30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page